Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Jumaat, 21 Mei 2010

Big Apple&Cool Blog&Karok...

Jap Cool Blog jap Big Apple.....wei...gua punye syuke ler....gua bli duet gua la...lu olang jgn manyak munyik...bace je ap gua tlis ni..pstikn air liur korg akn mleleh semangkuk....hahahahaa

Ini citer manyak lama punye woooo....ni prmintaan cousin Kit y sengal tu.....dia swo kit tlis lam blogged...bgus tol cousin kit kn...tol2 support kit dlm berblogged....cam tu r bru kit xSYG..hahaha....
Kami lagi....

k2 ni sabtu lps pagi2 lg dia msg Kit ajk kuar...tp Kit kje..so balek Keje bru kite org mulekn operasi melawat MP n DP.......Kit just tman cousin kit p bli bju.....roun2 MP xad brkenan....trus p DP...alang2 kat DP kit xkn lpskn pluang mnikmati air kgmaran kit...

ni pic lama...coz hr tu xsmpt2 nk amek pic...air TIBA-TIBA hbis...
lg skali TIBA-TIBA hbis ok....hahaha......knp la kit minat sgt gn air ni...ni smua angkara cousin Kit tu ler...kopak duet kit...huhuhu

lps bli air ni kteorg jln2...p cri bju dia....dia nk bli bju kameja tokpkai g opis...cousin kit ni mmg cerewet..dia lau nk bli baju kmen dia telek tol2....sush dpt customer cam dia...xleh nk tpu..wakakaka..

Lps dah pnt brjalan...xthu mne lg nk p Kit ajk dia lpak kat Big Apple..Feberet jugak ni wei......wlupn slalu mkn tp xpnh gase jemu au.....

Huh sedap nyer wei hingga menjilat kaki......Kit amek y 3pcs RM6....

ni kepunyaan cousin kit....dia msti nk lbih au....kit dpt stu jek..sungguh xptot dia wat kit cam tu....

ini kepunyaannnnnnnnnnnnn...syaye ler.....msti nk PINK kn..gase dia super de sdp wei...
dlm dia ad cream seakn2 cam ice cream......sdpppppp...

-TAMAT-

eh2 jap citer hr sabtu blom hbis ler....hehehe..lps je kite org jnjln kt DP@Mega MALLkite org grak p Mp lak..tgh jnjln trsrempak gn stu mamat ni seakn2 ca pnh ku lihat.....

ni mamat sowg...ad knl?lau tala knl mau knl ????
ok tggl kn number phone kt comment...hahahaha...ni cousin Kit gak abg kpd cousin Kit y pmpuan tu..
dia very2 de sporting okey....

hala tuju kite org brtntgn...kte org nk k MP...y abg cousin Kit ni nk k DP....kite org jnjln kt mp tgk bju..pstu lam kol 6 abg cousin Kit ajk p karoke...so kite org pn ekot la...lyn kn je la wei...tp Kit n si cousin y sengal tu xnyanyi pn..y nnyanyi abg dia n mmber dia...kte org sbgai pminat hny men2 snap pic je..
kata giler gmbr...lau kuar xsah x men snap2..huhuhu


korg tgk sggup dia sisih kn kit.....hny krn muke kit y terCUTE tu...(perasan sudeh)

suara dia sdp..if ad spe2 nk swo dia nyanyi kt mjlis2 sila cntct dia
ni nmber dia 0123456789

kit xknl bdk belah kiri tu...tb2 dia mncul kt bilik karoke kiteowg...nk halau ksian plak..
so trime je le dgn ksewelan dia tu..wakaka

-THE END-

huh jenuh wat n# ni hr ni..gse cam terpnjg lak..pic gse cam trlbih dr hr2 sblum ni..pape pn pd spe y nk bce..bce la pd spe y bosan n xsuke GET OUT NOW!!!!!!

1 ulasan:

~ ReD ~ berkata...

nyanyi berdiri la baru rasa macam perform ateh pentas.hehee

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails