Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Jumaat, 11 Jun 2010

Donashi vs donate(big apple)

Morning...
ei2...lai...lai.......korg dh try x donate big apple y bru???nma dia DONAshI Big Apple erm dia kecik jerk xbsr xbulat..lbih kurg nk wat cm shushi la....


dlm dia ad krim cam donute y sbelum ni.......Kit ske donute y krim dia wrne pink sdp wei...tp y ni mkn gse dia nye donute sgt2.....sbb krim dia ckit..lau donute y bsr tu...xgse donute nye...krim dia tgse jugak la..coz donute y bulat tu ats dia mmg pnuh dgn krim.......

18biji+2penyepit =RM20.00
28biji+4penyepit =RM25.00
(Semenanjung Malaysia)
(lau Sabah & Sarawak RM23 & RM28)
Sape2 y lom cube p lah mencube ye....bezakn donute y bulat dgn y lonjong ni..hehehehe..lau bg kit kit lbih suka mkn donut y bulat tu.......nyam..nyam..nyam.....
Dan..sape2 y suke join contest korg p lah join hadia dia pn best2 jugak au....klik cni je DoNAsHi 
 Pssttt:agak2 kn Kit dpt x donute free dr Big Apple?????xpew2 lau xdpt pn kit mmg dh slalu mkn coz adik kit keje kat Big Apple..hehehehe

Jom...Jom......



2 ulasan:

NadiaShafiqa berkata...

wahhhh nampak sangat sedap, dan murah lah....

:) ni rasa nak pegi nih...

l@dieslife89 berkata...

jom2 kte p mkn..hehe

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails