Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Khamis, 21 Oktober 2010

Hanya dgn RM1....

Masa kecik2 dulu kn mak Kit citer Kit ni xpnh di sajikn gn kopok2..gula2...sbb tu dulu GIGI kit ni slalu diPUJI2 ni bkn nk takbur tp ni keNyATAan OKEY....korg..korang smua tlg jgn jeles dgn kjelitaan gigi ku y kuning...tlg ye p amik liquid...liquid gigi korg spya ptih brsinar...

Selalunyer korang beli kopok sbungkus 20sen kn..kdg2 ad gak y 30sen...tu kopok y kcik...lau y bsr lak...sbgkus RM1.++/ RM2.++ kn..kn......Hr tu ad la stu hr tu bdk Hospitaliti ad wat ap nth nmanye tu...ad y promote mknn..ad ya wat mcm2 game...ad y promote beca...kite org ni p smata MAKANAN..lg skali..MAKANAN..k dh phm xmaksud trsirat n trsurat tu?lau xphm...phm2 sdri je la k....


Mana Kit dpt ksmua mknn di atas.???K mknn tu dpt lau kite mng ap2 game y kite men tp stiap pmainan y kte main ad kne byr ad y xpyh byr...tp ad y just tndtgn kat buku trsdia je dh dpt gift....Kit ad main puzzle kne byr 30sen..dpt la gift tok hiasan y tomey cgt.....pastu men roda impian kne byr 50sen dpt hadiah misteri...mcm la kit men.ad sowg mmber kit ni dia men roda impian tp putar2 asik muflis je..ksian kit tgk..lom kje dh muglis kn....smpaikn kite owg dh nk grak balek dia msih nk dptkn hadiah misteri..tp time y dia dpt hdiah misteri tu hdiah nyer dh hbis...so di gntikan dgn baucer penginapan RM60...n kopok ngkusn kcik...oke lh tu kwn...dr xdpt...njoy je xtegase rugi wlupn berhabis RM!...

JOM TGK HIDANGAN TOK KALI INI..HRP KORG BERSELERA K...


sape yang nk amek pic gn beca ni kne la byr 20sen stu kpala...
untung kn org y promote beca ni....

permainan corrom ni sekadar suke2.xkne byr..n xad istilah mng spe mng dpt hdiah..
"teringat msa alam skolh rndh dlu slalu men corrom gn abg2 sdare sblah umah..."

kit adlh gadis berselendang hijau k..ini pn xpyh byr..ni wat brung pkai krtas..spe  geti wat tnpa tnjuk ajr dia dpt hadiah....kat sni y best nye xpyh byr...kit dpt wat tnpa bntuan spe2....so dptlh present....hehe

kami y teramat bhagia dismping keropok2 y tlh kami pungut dgn hsil cume RM1..

okey ni santapan kite y terakhir tok hr ni..hrp korang smua dah sendawa sblum ttup blogged kit ni..
errrkkkKKKKKKKKK.......

k papai semua camat mlm k...

~Chocolatepink~

2 ulasan:

Tihara berkata...

best lagu lam blog ni.. :)

l@dieslife89 berkata...

hehehe..lyn je dgr lagu...dh bosan t tukr len lak

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails