Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Jumaat, 1 Oktober 2010

KAIZER.......

Malam hari tu kan....hr tu bile erk???
Opppssss sorry xegt(smbil dua2 tgn ttup mulut)
Kit dlm kepeningan buat assigment bengkel...
dh pnt2 wat....dokumen tu plak hilg....internet plak poblem..
mmg lah mcm2 pblem kit ni au tiap2 mggu lau wat assigment bgkel...terok kn?????

Dalam pening2 wat asgment tu...tb2 akk2 umah kit lak ajak p mkn..
hati ni nk ekot..tp p kn assgment..pastu gn saet pale lg...so kta kn TAK NAK pd dorg....
pastu dh la...akk umah smua dh xpelawa lg...
astu jp lg tu dowg lawe kite org lg....erm....mcm2 dorg ckp sbb nk kte org ekot..
last2 hasutan mereka tu kte org termkn plak......
so trus brsiap2 ekot dowang....

Makan mlm kami ni di belanje oleh pkwe slh seorg akk rumh kit kat KAIZER DTRN PHLWAN....
sempena Anniversary Day dia gn pkwe dia.......Suke tau tgk dorg ni...Bahagia je slalu...xmcm Kit...

Korang lyn je lah pic ni k......


ini lah cinta tega segi...(yxpkai tdung tu mmg ske pch belah kn umh tgga owg.)hehehe..mmpui ak kne ktuk gn si wani t.....

~Chocolatepink~

2 ulasan:

Sylarius berkata...

Single pon bahgie jugak per :-)

l@dieslife89 berkata...

bhagia tp kdg2 rase sunyi

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails