Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 17 Januari 2011

continue writing - BALING, KEDAh(tunang)

Nak smbung citer y dah BASI dh BUSUK...iyerkkkkk...werkkkkk
ala korang jgn r nk cebik2 muka..xsuke tak pe..Kit tak kesah pn nk baca k tak..lau ada y tak nk bce sila CLOSE TAB ini okey!!k2 hr tu kn Kit citer msa on the way nk p baling kn...ni nk citer plak hr pertunangan hr SABTU tanggal 01.01.2011....kte org dpt homestay y sgt besttttttttttt.........dpt dua rmh.....mula2 nk mek stu jer pastu trlalu rmai so amek 2 rmh...rmh stu lg tok kaum laki2.....dorang tido je kat sna..bile tb pagi je smua dtg rmh y ada kaum2 pmpuan..sb ap????sbb nyer anak bini dowang kat rmh pmpuan2....so sgala pkaian dh tntu r pmpuan y sdiakan kn..nk hrpkn laki sdri..mmg tak r...hehe..mampui aku lau pokcik2....abg2 spupu kit bce ni.....
k2 brmula dgn pagi sabtu................

Sabtu  ~ 01.01.2011
1 > sebelum bergerak ke rumah perempuan...(10.00a.m)



bergambar smentara mnunggu untuk bergerak(hanya berjalan kaki jerk) ke rumah pempuan.
cute2 tak??hahaha pasan nak mampui....spesen je k kami(tembam2) kuikuikui

kami..cousin n Kit yang sangat suke mencapap dihdapan kamera..di mana sahaja kamera berada di situ la ada kami

masing2 mnunggu detik kol 10.00 pagi...

2 > begerak kerumah perempuan...

ke rumah perempuan mengambil masa hanya 5minit dengan berjalan kaki..

promote..promote...LORONG PAK LONG MAN

3 > Di rumah perempuan..






Orang kuat apa majlis Family........gelaran di beri oleh anak2 buah..setiap kesusah dia yang akan tampil n bak kata org turun padang??dia juga dpt menyelesaikan mslh2 dlm Family.....Kit akan kenang stiap jasa baik Ayah.....

ni ha???sape yang pandai2 curi2 amek ni ??mrh tuan rumah t..nasib la smpai Melaka...lau thu ni tuan rumah silap2 xlpas balek...huhuhu


amek ko smua pic Kit masukkan..tu lom msuk lg y len lau msukkn msti korg trus ttup blogged ni..wengg$%##@&%& .ada lagi tau....cerita masih lom habis lg..pnt update bnda alah ni.gan nk edit la pa la....huh seharian mngadap blogged dan Facebook tlh dlupekn smntara waktu...huh......

K la continue lg t yerkk nk kemas brg, jap lg nk balek Merlimau dh...bsok dh ad klas.....

> bulan tujuh akn Kedah lg spupu pmpuan plak, tu pn lau pihak laki jd wat kat at sna <
> bulan Januari 2012 spupu y dlm pic di atas ni plak kawin p lg Kedah <



~Chocolatepink~

2 ulasan:

p R i n c E S s _ N berkata...

yunk....nk disable right click..refer to this link....

http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-disable-rightclick.html

l@dieslife89 berkata...

k..thanks kak N...

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails