Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 10 Januari 2011

Out with my cousin's...

Dah lama rasa tak keluar gan geng TEMBAM  tb2 hr ni cousin kit hntr msj ajak keluar...kbetulan umah pkcik Kit ad wat kenduri....so kte owg dh wat prjanjian balek je dr umah pkcik Kit p melawat nenek kit nyer adik brdik dlu kmudian bru balek brsiap sdia tok brjuang menhabiskn duet.....


korang dh tgk tak citer JANIN??



Kit egt kn citer dia ni mengisahkan ibu2 mengandung.tatapi..........jeng..jeng....seorang budak yang telah mati n hdup smula slps 10thun mninggal...dia hdup pnsbb mnusia2 dh tersesat jln agama tok mengaut keuntungan...akhirnya mreka yang tersesat mkn diri sdri.....k korg p la tgk ea...sdp k tak kit pn tak thu nk ckp cm ne...ada seram.....

kemudian selepas habis je tgk citer ni...kteowg begerak k Jonker Walk...bru hr tu ckp gn mmber tgase nk p kt stu..akhirnya dpt jugak jejak kn kaki kat Jonker Walk tu lg...ni kli k3 k ke4 ntah...mmg dh xbest kot kat cni sbb rmai xniaga n org pn xrmai y brknjung kt cni lg...

or

mlm ni mlm isnin??bsok org bkrja n sekolah............?????????????

lps pnt mmbzir tenaga terus gerak balek umah masing2......

sebelum Kit mengakhiri perbicaraan di pagi2 buta ni..Kit nk tgll kn bbrpe kping gmbr..nk tgk..tgk..xnk sudh...uwerkkkkkk......







k Kit nk tidow lu.........


~Chocolatepink~

1 ulasan:

p R i n c E S s _ N berkata...

wahh..hang out..seronok2...

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails