Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Khamis, 13 Januari 2011

Cuba Ambil Bahasa Sikit...........

Malam ni tido lambat lagi atas sebab2 buat assgment last mnit..hua..hua...hua....
Adakah patot jadi student cam ni???bila nak berjaya agaknyer Kit ni kan prangai tak ubah2 dr dlu smpai skrg.....
tapi last2 kne buat smula esok..sbb..spatotnyer kne tulis tgn je...tp dak2 umah ni smua p taip...biasalah kte org ni mmg ske wat kje lbih..amek OT..

Nak citer sikit ni kjadian 2.00a.m td....tgah kusyuk ni wat assgment smbil mta pejam celik..sbb mngantok....
tiba dummmmmm!!...satu bunyi dentuman yang amat kuat..huhhh....hah..kete nazirah!!!!Terus bukak tingkapbukak pintu....ya that's rite kereta Nazirah kene langgar....sbb dia park kereta kat tepi jalan...budak yang langgar budak seblah umah jerk...dia suwo alihkan kereta...dgn mimik muka berlagak/takot...hahaha
Terus kejut Nazirah suwo alihkan kereta...peh budk tu punyer ler tak ada bahasa langsung dia masuk umah tanpa kata maaf or tanya k kereta tu xapa2 k..dia leh wat bodo jerk..Kit n member pn ap lg kteowg plak hangi xtntu psl...si Nazirah leh plak gelak2.....huhuhuhu..biasa ler mamat..ne thu ad yang tersngkot gan Nazirah ni...
K Nazirah nk mnta gnti bumper baru..wlupn cikit je kne....bgus2 biarkan dia...bg pengajaran cikit spy belajar adap berbahasa gan orang..eee..gerammmm...tp skjap je kot mrh jap lg tu dh okey...hahaha

Kit nk knci pntu bdk tu kata..kcik pnyer hal..okey...xpe..Kit pn kata kalau ye pn xnk mnta maaf paling kurg pn tgur k pe k..ni x trus melulu msuk umah dgn xad bhsa,,,mmber dia kata dia cm tu sbb xad mod klh men futsal...WAK LUUUUUUUU!!!!hahahaha...Kit jwb.."tu r korg len kli bw kte owg skong kowg men bola...mne thu t mng.."huhuhu

K pndek citer Nazirah kata smbung esok sbb dh mlm nk tido..tatatata
~Chocolatepink~

2 ulasan:

p R i n c E S s _ N berkata...

adehh...makin kurang budi bahasa org kite skg kan..

l@dieslife89 berkata...

tu r kurang bahasa.....

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails