Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Khamis, 26 November 2009

CUTi Raya

Hari ni aku keje smpai kol 1...korang plak cm ner?msti ada y cuti kn?best lh korg kn dpt cuti lma........


Aku hr sbtu pn xthu lg keje k tak....


Erm sok raya haji...kat blah2 utara msti meriah kn...tp kita y kat belah2 melaka n len2...smbut biasa2 je...korban tu je....


Pape pn bersyukur di hari raya haji ni le semua menunggu tok dpt daging free....


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....
..

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails