Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Khamis, 22 April 2010

Cool Blog&lepak2...........


huh very2 de sdep ler....xckup stu wei...psti nk lg..ni gara2 cousin kit y sengal lg sewel ni ler mnhasut nafsu kit spy trgile2 kn bnda alah tu...wawawawa....super de sdap..mmg xtrkata sdp...hahahhaa
Kit plih strawberry haruslh wrne pink..straw pn harus pink gitu....Cousin Kit plih apple gn ap nth...wrne biru....blue coral nth ler kit men sbut jerk....hrganyer dlm 4rggt lbih if korg nk tmbh ap2....(ceh promote2.....agk2 wrga cool blog kit leh dpt free x lau bli)..sdp wei...bek korg cube....msti korg smpai dok mmpi2 nk lg...hahahaha

Ni kisahnye mlm td....p dtran smata nk bli air cool blog ni ha..bli nyer xsmpai 10mnit wei....hahaha sggup au...lps ni air ni akn mnjd feberet aku bile p Dtrn Pahlwan....kau lh nyawa aku...tnpa mu aku xleh hdup..wawawawa...kit dh dok trgile2 kn air ni dh....hr2 mnum pn kit sggup...pakal ler jauh nun sna....
After bli air tu kite owg dok lpak2 kt stdyus???hahha kit xthu ler nk eja..lpe plak ejaan nyer....
lpak mek pic....mmg kami ni gegiler photo.sesgt gegiler.......hikhikhkhik

Jom lyn pic gedik................................................





ni je y kit dpt ltak..nk ltk2 lbih2 tkot t korg smua nek mnyampah smpai xnk jenguk blogged kit lg...hahahhahakorg smua kit ada 1permintaan bsr ni....hehehehe
kwn2 tlg jgn mnyampah kalau pic kami brdua je lam blogged ni yerk...ok tu jerk....
aiyak ad solang boy le plak..hehehe...tu cousin kit nyer mmber....di sbb kn dia ad...kit nk brgmbr dgn posing2 maut pn sush hehehe..xpe2...next time cousin kit kta kami p brdua ny tok mek gmbr...hahahaha

sblum kit nk akhir kn ucpn kit y nth pape ni..(ucpn k?)..kit nk korg smua bsrkn mata smbil mulut kumat kamit kutuk2 pic ni....


hahahahaha..jgn kutuk lbih2 yerk...cket2 sudah ler....

K papai tawan-tawan......mulakn hr mu dgn senyuman yerk...

6 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

nak jgak cool blog..sedapnyerr...PINK!

l@dieslife89 berkata...

hahaha...sdp kak n p bli cpt.....

Anak Muda Kota Melaka berkata...

hehe...gmbr awek aku ade...

l@dieslife89 berkata...

sape lak awek ko?hhehehehehehe

Anak Muda Kota Melaka berkata...

haha....ko kre spupu aku la...lalala

l@dieslife89 berkata...

aik knp ko kta aku spupu ko?
sgguh xku phm mksud y trsirat

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails