Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 19 April 2010

Macam xprcye...

Sebelum tu Takziah pada famly Achik Spin......Semoga arwah tenang di sana dan di tempatkn golongan org2 yg beriman...AMIN


Kit cam xcaye jer Achik Spin dah pergi wat selama2 nyer....mmg Kit xpnh jmpe dia,xrapat gn dia...tp dia kn artis y blh dikatakn popular juga...lagu2 dia smua best2....yang paling sedih anak arwah ni tggu arwah balek tok keluar makan....smlm tgk kat Melodi sedih gase...Farah mnitis air mata, Wahid lak sprt mnhan sedih...trkelip2 mata dia...hehehe..
Terkejut jugak lh bile Kit dpt thu y arwah kmlgn n meninggal....pape pn kita y hidup pasti akn pergi wat selama2 nyer..


1 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

takziah buat kluarga beliau..

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails