Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Jumaat, 16 April 2010

y di rncg xjd...y xdrncg mnjadi-jadi...

Apakah tajuk n3 tu yerk....cbe kwn2 pk jp....
Semlm kn....kn...Melaka cuti kn......
oOrg Melaka mau eksyen sma org2 bkn Melaka..kikikikii
citer nyer mcm ni........pkul 6 lbih pg.....cousin Kit y sengal tu mskol aku...tkjut d buatnyer...wakaka pastu Kit pn trus send msg y brbnyi.."wei ko mengigau k pg2 buta mskol aku"....n dia bls...."ko cti k hr ni"...bla....bla....gpenyer nk ajk kuar....hehehhe...org kaki jln je phm mksud2 trsirat...huahuahuahua...
Kami adlh ank pempuan y rajin kn...kn...kn....so sblum kuar kami kne sttle kn rmh tgga kami y xpunya suammi lg....hehehehe...dh siap2 bsuh baju..sidai baju..lipat bju....e'ele..kerek sey...stkt bju adk wa 2thun leh wat...hahahahha...tu pn dh  diktgorikn rjun okey....dr y xgeti wat kje...kuikuikui....

Lam kol 12 kje smua dh stle...kit siap2....kol 1sgah cousin Kit y sengal tu dtg umah plan kami nk p Mahkota Parade sje jln2 jual muka...hahahhaha...bkn jual bdn ok....bile cousin kit tu smpai je umah..mkcik sdare sblh umah kit trus tny dia......"seha mak ni ajk p tangkak"......aiyak...mcm ne ni..bncg pnye bncg trus kami brstju bw 2 org mkcik kami p Tangkak....


kol 3lbih kami gerak p Tangkak....Kami semua pergi secara single ok...sape2 nk ngorat dipersilakan...wakakakakaka..smpai2 je tgkak p satu kdai kain....makcik Kit mmg dh knl owg tu...so dr dlu smpai skrg kdai tu je lh y mkcik kit akn p...dlm 2jam lbih kot dok dlm kdai tu....kami dpt kain ela free...mak-mak kami pn dpt jugak tau....kamu-kamu smua jgn jeles2 tau...hehehe

Ini saya punyer wrna merh tuh...........sje plih wrna mrh coz kit lom pnh ad nju kurung wrna mrh tau....

Ini plak mak kit punyer......wrne oren..kit plih ekot suke kit..sib bek mak kta ok...

byk jugak lh mkcik kit ni beli...tok ank2 buah n ipar n adik2 nyer...rambang mata nk plih kain.....erm dh siap byr....mkcik kit p cari kain baju melayu plak tok suami trcintanyer..hehehe.....dan eskot2  nyer hny mmrhati smbil mmberi idea y insyallah bleh d pkai gne...hahahhaha

jom lyn pic bdk2 gedik y bikin dirinyer cntik n nk TOP jerkkkkkkkkk...

Muka kegemberiaan stelh dpt kain free...hahaa


wei2.....pnt ni wei aku edit..mggunkn tnaga 6krat..hahahaha1st time wt nk blgk...

Sebelum mlints kita snap dlu...


kami y sgt suka brgmbr...hahahaha

Pic mkcik2 kami xad le plak........hehehe..hny itu y mmpu aku ltk lam n3 ni..ok lh KIT mls r nk citer bebyk..wt pning hotak korg je kn..hehehe
Sok cuti balek..eh..tp...tp...aku kne kje half day le plak..adoi mals tol...k lh papai...

2 ulasan:

Anak Muda Kota Melaka berkata...

ros...sepupu hang cute la...hehehe tertarik seketika

l@dieslife89 berkata...

tgk r spupu spe...eh2...ko aku ko xpji pn ea..kcik ht aku ni

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails