Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Rabu, 14 April 2010

MyLook

Kit xphm r tntg MyLook ni.....dia sma k cam Nuffnang tuh??Kit just thu dia cam Google kn?ap kte nk cri just taip n search jerk...tp  y plik cm ne leh dpt duet?Kgkwn leh xtlg trg kn?
keliru..keliru...

lg 1 cm ne nk ltk blogged?Kit dh wat tp y kuar dia nyer link y Kit copy tu...gmbr MyLook xad....pening2.....




3 ulasan:

-atiQah- berkata...

nak tau jgk...kalau ada sape2 tahu cpt cerita...

l@dieslife89 berkata...

yup2....sape2 y thu tlh bg tnju ajr.....

ikhayusuf berkata...

letak je gmbr,then letak link kat gmbr..hehe..centu kir oke laa kan?

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails