Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Selasa, 22 Disember 2009

Cili da Air mata.. .:(

Tadi kn aku kata kn nk story psl cili api kn....Aku ni mmg suka sgt mkn cili+pedas...xthu lh knp..kdg2 skali mkn 4 5 bji tau...kalu xpdas aku tmbh lg cili..xpdas gak..aku mek lg...xpdas gak....bru nk mek dh kne maki..uwaaaaaa...

Kat blkg umah aku berlmbak2 cili mak aku tnam..mak aku cm nk skong aku jer kn...tp bile aku mkn cili dush!!!! kne bebel lak.....eh mak...sape suwo mak tnam....wawawa..

Mak cik aku dh byk kali nsihat kn aku tp aku berdgil gak xmkn saman....xthu lh bg aku cili tu cm hidup aku jer..tp skrg dh kurg ciket...

Klu kat poli mmber aku y mrh...Masa cinta tgah berbunga dgn sidia..cewah jiwang lh plak..ye lh masa sidia take care kat aku dlu dia siap psan gn mmber aku spy jgn bg aku mkn cili lg..kdg2 aku ngadu gn dia sakit perut lh pe lh...dlu je skrg xlg xad mkner nyer nk ngadu2...huhuhu......

Satu hr tu kn aku aku gn bbrp dar umah aku p trun kafe mkn...masa tu aku orde nasi padprik daging...nasi tu byk cili..woo kjp pan air liur mleleh.....Tp.....xsmpat aku menjamah kekenakan cili api....mmber aku tlah mmbuang cili itu dr pinggan y pbgitu lazat dgn hiasan cili....Apa lg.....jatuh lh air mata kasih ku......yang sgt berharga ketika itu...uwaaaaaaaaaaa.............. (malu pun ada)

Wani ko siap ko wani...aku thu ler nk bls dndam pd ko...Ko jaga ko...ko berkomplot gn dia ea...eh xbek dndam2 okey...x2 aku xdndam gn wani. wani adlh kwn ku susah dan sng aku wokey...

Aku adalah seorang insan yang xsempurna yang x tahu menjaga kesihatan diri..

2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

x bole mkn cili...ade ulser kt mulot...wuaaa..pedihh..

rash berkata...

huhuhu~mmg gile cili api nih..
smlm br jer rash mkn tomyam cmpr yg pedas gile kt kedai..

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails