Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 1 Februari 2010

Hr Ahad y Happy

Aku ni byk citer sbnrnyer ni..tp aku citer y hr ahad dlu...
Hr ahad smlm kn aku Happy sgt...dpt jmpe dia..
Dia tu cape?nth...aku xthu....halimunan..hihihi..
Ala cape2 lh....

Kol 11 aku kuar..jln2 p nagoya...cri ni...

Pd mulenyer yang kain bunga pekat tu tok adek aku y last n 2nd last just tok wat bju dowg jer....Tp dgn kebodohan aku y xleh nk ckp au just bli 2 meter. aku egat sowang semeter..gupenyer tok adek aku y bdn kecik tu dlm 3m...y kain kosong tok aku just bli 2m 2m.....so dpt tok 2 org jer...aku egat kain ksong tu leh ler wat kain tok 4 org...rupenyer nk wat kain pn kne 2m sowg so dpt wat tok adk aku y k3 n ak jer...kikiki

Kain ksong tu aku nk kne kn gan bju y bunga di sponsor oleh mkcik aku bakal mak pgantin.. Korang gase kne k?

Lps p nagoya...p mega mall plak...jln n tgk citer Adnan Sempit.....pd mulenyer dia xnk tgk coz xske tgk citer2 komedi ni.tp aku nk gak tgk...last2 bile dh tgk citer tu dia pla y lbih gelak aku gelak biasa jer..hahahahaha.

Happy sgt2...xsbr nk tguu kpulgan dia k tnh  melaka lg..hehehe......Hr ni dia dh pulg ke tmpt baru dia smula...

K lah smpai disini shja warkah  sy tok hr ini......01.02.2010...
sape nyer b.Day hr ni agkt kpala...ad present nk bg ni cpt2...pnipuan smata2

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails