Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Khamis, 25 Februari 2010

aku rindu sgt kat........

Erm..aku tol gah mod rindu...
setiap hr tEringat kat 'dia'...
kdg2 gase terkilan sgt n gase bersalah kat 'dia'...
aku SAyanG giler tau kat 'dia'...
tnpa 'dia' sapelah aku...sapelah dia..sapelh mereka...
hny 'dia' y byk mmbntu aku lau ap2 mslh y terdesak...
lau xad 'dia'..hidup aku sunyi tnpa suasana y kebisingan...
napelh masa 'dia' ad brsma aku,
aku xpnh nk hrgai 'dia'
B0doh nyer aku...........

Tapi xap lh...dh nasib 'dia'..bnda dh nk jd.nk wat cm ner kn...
tp aku masih lg bleh tersenyum krn masih ad y mmpu mnlong aku..

eh jap2....nape ni tetiba cedih cam hilang pakwe jer....
mmg sedih....
sbb 'dia'
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

peace dulu ea...
eh dia k?bkn dia ni ko?hahahaha..not la...


ni ha aku rindu kn my phone lor.....K800i aku ni
hahaha..hd aku ni masuk minyak kat screen dia..
cam ner leh minyak plak?
rajin nau memasak kat dapur tu y termasuk minyak...
eh bkn2.....sbnr nyer kat screen tu termsuk minyak rambut.
coz aku ltak hd ni trbalik(screen kt bhgian bwh) aku ltk ats meja...pastu bile aku agkt jer hd aku tgk screen dia dh samar2..aduh aku punye mngis xhingat dunia bengkak2 mat au....cam kene tinggal kn sang kekasih y dicintai...
sius wei aku syg giler kt hd ni..coz hd ni pkai duet aku..hd ni baik lg.niat ht mmg nk jga smpai bile2..tp xksmpaian

pastu biler mak aku tgk aku dh cm owg giler..
mak aku ckp gn bapak aku..
tetiba mak aku ulur kn hd ni
ha hd bapak aku y bapak aku xgune sgt...
tp hd aku dpt gune sehari jerk?????
xbaik punyer bapak aku..
coz biler bateri dh hbis...aku try cas xleh cas..aduh..cm ner ni.....

pastu try plak cri hd lama y tlh aku cmpak2 n baling2 ketika muda2..hahaha muda lh ko...
ni ha W800 kot..nthler luper plak..
ni pn hd pkai duet aku gk tp hd ni dr muler mmg dh nmpk akn gosak..
tu y xsyg sgt..leh dicmpak dibaling.....
hd ni pn pblem gak..
lau nk on kne cas 24jam..haha
giler ka?
xad pekejaan aku nk dok adap cager 24jam...
aku on pn kekdg jek....

ad lg satu pblem ni ha..
ni ha tetiba jer 2hr slps hd aku msuk air...
bateri hd K800i plak kembong gegiler...
ko byg kn smpai tmpt ttup bateri y blah blkg tu trbuka...
seb bek aku pasan
lau x silap2 mletop wei...


napo erk smua nk kne pakai duet...ish....pning2 tol................
aku gase ni n3 pling pnjg kot..agk2 nyer ler..hehe
nth pape ler aku ngarut kn..huhuhuhu 

5 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

wahhh...tukau hp baru r nmpk nyerr...

~ ReD ~ berkata...

bateri hp kite pun kembung.. x tau la psl apa. tp yang kite tau, kite slalu baling2 henpon. haha

l@dieslife89 berkata...

kak N...stahun skali tukr hd....xpyh mkn ler mcm ni..hehekne ekat pewut...

Red.dowg kata bateri lau kmbung sbb kerap cas jer..tp kite ny tu x slalu cas..tetbe jerk kembung...

Wandy Ridzuan berkata...

jom main basikal kat air keroh (walaupun x de kene mengene ngn topic)

l@dieslife89 berkata...

wan ko cbuk r..ko nk aku kurus kn bdn k?hahaha

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails