Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 1 Mac 2010

Bowling time.....

Bkn aku yang men bowling..aku nggak pndai okey main bowling....
Tapi aku tlh dipaksa mengganti seseorg y tdk hdir.......

Sebenarnya hr jumat tu aku xthu y tujuan cousin aku ni p bowling...dia just ajk kuar p Mahkota n Jusco baru jer..Lps dia amek aku kat umah dia amek bdk tmpt keje dia dua org...

Rupenye spupu aku ni ad lawan bowling kat Mahkota Parade...lpa smbhyg Jumaat..aku xthu pn...tp kite org kuar kol 11 coz nk jl2 dlu....bershopping2..n aku tlh dipksa oleh mereka2 tok mmbeli kontaks lens(nth cm ner aku eja)
2org bdk y pksa aku bli spy dpt hrga murh cket...haha
men sekse wei aku nk pkai ad ler nk kat sejam aku try pkai..hahaha.org nk pkai sama cbuk nk pkai..Menagis2 aku korg thu...

lpas dh bli kontaks lens kte org tru p mp..bapak gamai giler y lwn bowling...
aku cuma dok tgk jerk...pastu tb2 dtg seorg lelaki merangkap ank bos y anjurkn prtndingan ni..mnta aku main gnti kn org y xdtg..aku sbleh2 xnk coz sgan+xgeti main+takot terbaling tmpt lain..hahaha
pujuk punye pjuk akhrnyer aku mengalah gak....dowg kata baling jerk wat xthu..aku pn baling jer r..k bola yang aku baling byk k longkang...terror kn aku..wakaka...

aku xknl pn dowg ni...knl pn masa kt bowling jerk..


Haruslh pic kami jerk..hehe

Lps dh bis bertanding kite org gerak p jusco baru tok mncari sesuatu y diingini..hahaha ap tu?haha ado la...kali ni tggl kami berdua jer..y ln dh balek sndrian...jln pnye jln skali dh kol 8lbih..mak ai dh mlm?hahaha..aku pn dh xthn pening kami trus gerak balek umah...

2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

bes nyerr men bowling...kelass mate yunk..

l@dieslife89 berkata...

hehehe...

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails