Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Sabtu, 12 Mei 2012

Mengidam mam kek

Tetibe malam tadi dok ngidam mkn kek...siap gatal2kan tgn p google jenis-jenis kek...mane tahu tengah klik2 gambar kek tetiba Doremon dtg membantu kuarkan kek itu dr laptop...dan terhidang la sejenis makanan yang diidamkan depan mata...okey mengarut....Terus hantar mesej kat Mr. R aku yang berbau..''awak saya teringin nak makan kek..'' huh lega sikit bila apa yang terbuku kat dalam hati ni dah di luahkan pada incik boifrend kite tu...tapi... :-(

Kejap2 dok nengok hanphon...xada respon dr Mr. R pun...bz nau ngan gym dia tu. . . xpe cik girlfrend paham. . .saje dok nengok2 handphone je. . lepas Mr. R habis gym Mr.  mesej. . ." nak makan kek apa.." bibir manyak senyum itu tlinga mau tercabut. . .hati manyak syuke maaa.....baru je nak reply Mr. R kol.

**************************************************

Mr. R : awak nak mkn kek apa?

Aku : ye2 la awk ni...(ayat xmmpercayai bf sdiri)

Mr. R :Saya tanya tol2 ni...t balik sy leh blikn trus hantar kat umah awak..

Aku : ????? (berpikir sjenak)Ermmm..ala t awak xtahu sy nak kek ap lak t. . .saya nak tgk gak kek y sdp2..besok awak bawa sy p spital..balik spital kite p bli kek leh?

Mr. R :boleh gak....besok kite p mkn kek scret recipe kat mahkota...kalau awk xlarat t sy blikan pastu sy hantar kat umah awak...

Aku : okey....hehe

***************************************************

So pagi tadi p hospital Mahkota Medical Centre Mr. R bawa. . . .Balik dr hospital terus menuju ke Mahkota Parade untuk mkn kek kat Secret Recipe. . .Untuk pengetahuan awak2 smua Mahkota Parade ni bersebelahan dgn hospital Mahkota Medical Centre. . . so xheran lakan balik terus p MP. . .

So sy pilih kek yougurt cheese...sedap jygak tapi trlalu manis...
okey ni bukn gambar masa aku gah makan..kebetula ptg tadi aku on9 pastu tgk kat Fb cousin aku dia pun mkn kek y sma macam aku hari ini..so aku copy je la pic dia ni....Thank You My Love....sbb layan kerenah saya selama perkenalankite ni...Mr. R aku tak suke mkn ke..so dia ust dok ngadap aku makan je...sian dia kene teman aku mkn.....t nak mam lg ea awak...okeya mau tito..babai..


~Chocolatepink~

1 ulasan:

CIK CHIPSMORE berkata...

wah sedap..haha nak jugak..kakakaka

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails