Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Sabtu, 23 Januari 2010

Dh Leh Komen...

Knp xleh bg komen?
Sbb masa hr tu ad org dok ngutuk aku nyer blog ni...
Mmber FB aku merangkap dak poli aku..
Tp dia gurau jer...hehehe


Pastu aku trus r tukr kat setting..
Tp skrg aku dh tukr balek dh..
N korang dh leh komen dh..hehehe


Syowi........

2 ulasan:

rash berkata...

owh.. pttla aritu xbule nk komen ^^

l@dieslife89 berkata...

ni smua sobab kwn ssy r ni...hehe

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails