Assalamualaikum..Terima kasih pada yang melawat blog ini.....hendak dikatakan disini blog ini di buat hanya sekadar suka-suka, untuk berkongsi cerita dan pengalaman...blog ini lebih banyak mengisahkan tentang kehidupan empunya blog CHOCOLATEPINK. Jika ada yang tidak berkenan dihati anda sila inform pada saya jangan hanya bercakap belakang okey!!sesiapa yang bercakap belakang dia di kategorikan sebagai pengecut..hahaha....harap anda ke blog ini dengan hati yang ikhlas...Semoga hari-hari yang dilalui hanya kerana ALLAH S.W.T...AMIN

Isnin, 11 Januari 2010

Tak Ada Mod.....

Hari ini aku adlh mempunyai sifat pemalas...kerana hari2 sbelum ini aku adlh sgt rajin untuk mengemaskini blogged aku y xbrapa cntik tp cute d mata aku dan menjenguk2 blogged2 mereka2....

Sbnr nyer aku lapau yang amat keterlaluan sehingga menyingkirkan sifat kerajinan...makanan ad tp byk nau halangan biler nak mkn.....

Aduh terpaksa lh tgu balek jerk......minum petang+sarapan+makn tgh hari...korang semua mst dh 2 3 kali mkn kn?aku bru nk sarapan petang..hahaha......xpelh...biar terasa perut ini kempis dan badan ringan untuk bergerak..huahuahua.....

mnta2 hr ni berat bdn turun 10kg......hahahaha
lowat nau bru 1hr mkn nk turun 10kg....

Ei sorry cket..bdn aku k bdn KAU!!!!!


1 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

yunk....klo btl turun...akak nk jgak mood cmtu..

terJah CitEr lamA Kit

Related Posts with Thumbnails